Het Lekker Zen zèn All-in VIP Traject

Wil jij gewoon zo snel mogelijk een blijvende oplossing voor jouw burnout, vage lichamelijke klachten,  hooggevoeligheid (hsp), trauma’s etc.

Ga dan voor het All-in VIP Traject, wat is het jou waard om je gezondheid weer op orde te krijgen?? Om erachter te komen wat jouw ware zielsmissie is in dit leven??

6 maanden lang krijg je van mij mijn Schatkist aan info, echt alles wat ik in huis heb (dat is een hele hoop) om jouw doelen te behalen.

Wat maakt de Trajecten bij Nilmadë zo waardevol??
Bij Nilmadë gaan we je op ALLE vlakken naar een nog hoger niveau tillen,
zowel Mentaal (oplossingsgerichte 1 op 1 coaching)
Als Emotioneel ( Emotional Freedom Techniques – Bach Bloesems- Healing)
Fysiek ( Massages)
Spiritueel ( Affirmeren – Mediteren – Visualiseren en Manifesteren)
Het is een totaal traject om de beste versie van Jezelf te worden – Zijn en blijven ….
Aan jou de keus -xx-

Alles wat nodig is om jouw doelen te behalen zit in dit Traject.

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik wat je voelt en bedoelt en zullen we snel tot de oplossing komen. We gaan door tot de kern met tips, tricks en tools zodat je blijvend positief veranderd en zelf weer verder kunt om te genieten en te stralen en echt jouw leven kunt leven.

Dit Traject is niet voor iedereen weggelegd, aan de hand van een Belafspraak kijken we samen of er een klik is en of je er echt klaar voor bent. Omdat ik het graag persoonlijk houd 1 op 1 om zo alle aandacht bij jou te hebben,  heb ik maar een paar plekjes. Wacht en twijfel niet te lang en stuur me een app voor meer info en/of om een Belafspraak in te plannen. 0640770414 Liefs en tot snel! Ook bij twijfels, laat me weten waar je mee zit om zo te komen tot de beste oplossing voor jou…

Bekijk de presentatie: