Het Lekker Zen zèn keuze arrangement

Kom Ontspanen met Het lekker Zen zèn arrangement. Je hebt keus uit de volgende twee arrangementen. Liever met 2 personen tegelijk, ook dit is mogelijk…

Arrangement 1: Metamorfose

Bij dit arrangement starten we met een blik op je horoscoop (zon = ik wil, maan = ik voel, ascendant= hoe je overkomt op anderen)

We gaan je voeding bekijken tijdens het Gevoelig voor… Consult. We bekijken en testen voor welke voedingsmiddelen je gevoelig bent en welke je beter even een tijdje kunt vermijden.

Als afsluiting kun je genieten van een Metamorfose Massage waarna je de veranderingen makkelijker kunt toepassen in jouw leven.

 

Arrangement 2: Klank

Ook bij dit arrangement starten we met een blik op je horoscoop (zon = ik wil, maan = ik voel, ascendant= hoe je overkomt op anderen)

Daarna gaan we de chakra’s bekijken en bespreken tijdens het Chakra en kleur consult.. Bepaalde emoties en gevoelens kunnen zo begrepen worden en een plekje krijgen.

Als afsluiting droom je heerlijk weg op de klanken van een Klankschalen Massage

 

Aan jou de keus op welke manier je ontspannen en lekker Zen naar buiten loopt… 

Avondvullend programma van 20:00 – 22:00   € 250,- p.p

 

Arrangement voor 2 personen: Nu € 300,-  ipv € 500,-

We starten ook hier met het bekijken van jullie horoscoop(zon = ik wil, maan = ik voel, ascendant= hoe je overkomt op anderen)

We gaan door met het kijken naar de voeding voor allebei tijdens het Gevoelig voor… Consult

Als afsluiting dromen jullie heerlijk weg op de klanken van een Klankschalen Massage