Het Lekker Zen zèn Basis Traject

Het Lekker Zen zèn Basis Traject is een Traject waarbij we gaan kijken naar de oorzaak van je klacht, speciaal aangepast voor jou krijg je de behandelingen/massages die je nodig hebt om te herstellen en weer lekker in je vel te zitten. Stress “klachten” kunnen gaan. Je leert ontspannen en Lekker Zen in het leven te staan..

Wat maakt de Trajecten bij Nilmadë zo waardevol??
Op alle vlakken gaan we je naar een nog hoger niveau tillen,
zowel Mentaal (oplossingsgerichte coaching- Mindset)
Als Emotioneel ( Emotional Freedom Techniques – Bach Bloesems)
Fysiek ( Massages)
Spiritueel ( Affirmeren – Mediteren – Visualiseren en Manifesteren)
Het is een totaal Traject om de beste versie van jezelf te worden – Zijn en blijven ….
Aan jou de keus -xx-

 

Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik wat je voelt en bedoelt en zullen we snel tot de oplossing komen. We gaan door tot de kern met tips, tricks en tools zodat je blijvend positief veranderd en zelf weer verder kunt om te genieten en te stralen en echt jouw leven kunt leven.

Dit Traject is niet voor iedereen weggelegd, aan de hand van een Belafspraak kijken we samen of er een klik is en of je er echt klaar voor bent. Omdat ik het graag persoonlijk houd 1 op 1 om zo alle aandacht bij jou te hebben, heb ik maar een paar plekjes. Wacht en twijfel niet te lang en stuur me een app voor meer info en/of om een Belafspraak in te plannen. 0640770414 Liefs en tot snel! Ook bij twijfels, laat me weten waar je mee zit om zo te komen tot de beste oplossing voor jou…

Of toch liever het Lekker Zen zèn Intensive Traject ??

Er is ook het Lekker Zen zèn All-in VIP Traject !

op afspraak

Bekijk de presentatie: