Nilmadë Energetisch Consult

Er zijn verschillende Energetische Consulten waar je uit kunt kiezen. Je krijgt bij elk consult tips mee voor thuis zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Heb je het idee dat je wat gevoeliger bent, of dat je sommige voedingsmiddelen niet kunt verdragen.. Of heb je een vraag waar je maar geen antwoord op weet.. Dan kan een Energetisch Consult je hierbij helpen.

Nilmadë werkt met strippenkaarten.

Losse consulten zijn niet mogelijk omdat we gaan voor resultaat (= totale ontspanning op elk vlak)

5x een Energetisch Consult van € 400,- nu € 250,-

Ook VVV-bonnen kunnen bij Nilmadë ingewisseld worden.

Keuze uit de volgende Energetische Consulten:

Bach Bloesem Consult: Ze zorgen voor een innerlijk evenwicht en balans (ook voor dieren)

Chakra en Kleur Consult:  hierbij kunnen bepaalde emoties beter begrepen worden, dit  kan heel verhelderend voor je zijn.

EFT Consult: EFT kan je helpen om een beter zicht op je emoties te krijgen.

HSP Consult:  Tijdens het consult geef ik je tips en tricks zodat je makkelijker met je “Hooggevoelig zijn” om kunt gaan en er je kracht van kunt maken.

Gevoelig voor … Consult: Tijdens het consult gaan we testen welke voedingstoffen je beter even kunt vermijden zodat je wat meer energie krijgt.

Kaartleggen: Zit je met een vraag waar je maar geen antwoord op weet.. wellicht kunnen we m.b.v. de kaarten achter een voor jou passend antwoord komen..

Ontgiftingskuurtje van een half uurtje: een Lichaamskaars Massage waarbij de kaars in je navel geplaatst wordt en zo ervoor zorgt dat het lichaam sneller ontgift.

Energetische stoel massage: een stoelmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van een klankschaal. Deze zorgt ervoor dat je heel diep kunt ontspannen.

Afstands behandeling: Is het moeilijk voor je om naar mijn praktijk te komen, dan is een behandeling op afstand wellicht een goed alternatief. Je zult versteld staan van wat er mogelijk is