Nilmadë Workshops

Workshops bij Nilmadë zijn gezellig, leuk en leerzaam om te volgen. Ook zorgen ze voor de nodige ontspanning. Ook voor kinderen zijn er volop mogelijkheden..

Elke keer weer een leuke/leerzame/ontspannen workshop waarbij we vooral lekker zen zèn. like nilmadë op facebook en blijf op de hoogte www.facebook.com/eenmomentjevoorjezelf

Lach Yoga Meditatie

Elke 1e dinsdag van de maand lachen-gieren-brullen

Online Lach Yoga Meditatie 

app me 0640770414 10,- via tikkie

De Didgeridoo Workshop 

 Kom dit magische instrument ontdekken, het is uitermate geschikt om ervoor te zorgen dat je bewuster op je ademhaling let. Dit komt mede door de circulaire ademhaling die je leert.  € 75,- p.p. (oefendidge + € 10,00)

Een Klankconcert

zorgt ervoor dat je kunt wegdromen op de heerlijke klanken van de klankschalen, didgeridoo, ocean drums, koshi’s en meer.. Het zorgt voor een hele diepe ontspanning en meer inzicht in jezelf.. Echt een momentje voor jezelf. Ook erg leuk om met een stel vrienden/bekenden te doen bij jou thuis bijvoorbeeld.. € 25,- p.p.

Een momentje voor jezelf…

Tijdens deze Workshop samen met vriendinnen verwen je jouw gezicht op een gezellige ontspannen manier met producten op basis van Aloe Vera. Daarna jezelf op een natuurlijke manier opmaken en weer stralend de deur uit! € 25,-

Na afloop met z’n allen een fotoshoot door een proffessionele fotografe laten doen als aandenken van deze gezellige dag… € 35,- p.p.

Kinderfeestjes:

Gelukspoppetjes:

Samen gelukspoppetjes maken, leuk ook als sleutelhanger of om je tas mee op te vrolijken. € 10,- p.p.

Dromenvanger:

Maak je eigen dromenvanger.. De slechte dromen worden gevangen in het web van de dromenvanger, met draad en veren gaan we aan de slag om je eigen mooie dromenvanger te creëren. €10,-

Glitter en Glamour Kinder feestje:

Tijdens het Glitter en Glamour feestje gaan we fotolijstjes versieren, glitter tattoos zetten, ons opmaken en veertjes in onze haren doen om ons voor te bereiden op de fotoshoot. De foto kan mooi in je zelf versierde fotolijstje. De foto’s worden per mail verzonden. € 10,- p.p.

Workshop Klank voor kinderen:

Tijdens deze workshop gaan we instrumenten maken en versieren. Didgeridoo, Ocean Drum of een Rainmaker. Daarna gaan we ervaren hoe heerlijk deze instrumenten kunnen klinken en creëren we een relax momentje. € 10,- p.p.